heftstift

fantastiskt!

Publicerad 2010-03-28 15:19:58 i Allmänt,

igår var jag och lyssnade på taw på teatern här i jönköping! det var helt fantastiskt bra, något av det bästa jag varit med om i musik väg. jag har inte lyssnat så mycket på hans två senaste skivor, men igår körde han ganska mycket från hans senaste och det var så bra så jag var tvungen att köpa den! en annan grej som är så bra är när han sjunger och pratar om hälsingland. detta älskade landskap! en annan rolig grej med igår var att förbandet var en sådan positiv överraskning, ola joyce (spelas tydligen på radion), var så bra! helt underbar! det var helt enkelt en helt enastående kväll och allt var så kanon!!

falun -10 en riktig tia

Publicerad 2010-03-23 08:25:20 i Allmänt,

helgen som gick var fantastiskt kul! vi var som sagt i falun och tittade på svenska skidspelen. sadetra, oliver och jag åkte upp. hela resan började med att jag låste in termobyxor, mössor och annat viktigt! trots denna lite traumatiska start så hade vi det så bra! det har hänt så mycket roliga och konstiga saker, allt har varit så lol! skidåkningen som det bjöds på var även den mycket underhållande! det var så härlig stämning och det var värt all väntan! vi har även tänjt lite på våra gränser och gjort saker som vi kanske egentligen inte vågar men som vi brukar säga: "man ångrar bara de saker som man inte gör, inte de man gör". här kommer lite bilder!










falun

Publicerad 2010-03-18 22:23:32 i Allmänt,

karlssons är på plats i falun. imorgon börjar tävlingarna, det ska bli så spännande! tidigare ikväll såg vi delar av gänget inne i stan (falun är sveriges 27:e största stad). ska som sagt bli väldigt kul imorgon!! hoppas jag kan sova!

nu är de invigda!

Publicerad 2010-03-03 17:27:48 i Allmänt,

äntligen har jag invigt dem, mina nya asics! fick lite inspiration och kunde inte låta bli att sticka ut en runda. inhandlade ett par broddar för att klara av halkan. de gjorde verkligen susen fick ett riktigt grepp om isen. skorna kändes mycket bra, går ju inte direkt att jämföra med mina gamla trotjänare från sjuan trots att de också var bra då det begav sig! nu sitter jag här och njuter av känslan efter att ha motionerat, kanske njuter jag inte lika mycket imorgon!
se så fina de är, mina asics gt-2150

25 maj

Publicerad 2010-03-02 21:44:13 i Allmänt,

den 25 maj inleds mina 15 minuter i rampljuset! jag ska vara med i en frågesport som sänds på sveriges television, känd som vem vet mest. de månader som återstår kommer att fyllas med förberedelser och ångest. för alla er som träffar mig nu innan så är det fritt fram att ställa en allmänbildande fråga för i dagsläget kan jag ju typ ingenting!!!
ett härligt gäng på bernts...

Om

Min profilbild

heftstift

förvirrad och studerande. lever i ett mindre kollektiv. längtar efter att känna sig färdig, duktig och tillfreds.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela