heftstift

Oh God what is that!

Publicerad 2006-09-08 13:36:22 i Allmänt,

Vi på BG är i chock. Vad har hänt med våran pingla Hanna? Häromdagen så synade vi henne på en cykeltur påväg till det mytomspunna ICA Nyckelby. Hanna vad gjorde du där? Och varför cyklade du hela vägen dit. En kvinna som du borde tänka på ditt yttre och ta taxi. Fast ingenting kan chocka oss längre när det gäller Hanna. Hon åker ju kollektivt också. Snälla Hanna vi vädjar till dig nu, skaffa dig lyxigare och mer bekväma vanor. Det passar dig bättre!

Något som vi med glädje kan meddela är att hennes shoppingvanor håller i sig i allafall. Minst en gång i veckan kan vi se henne flankera huvudstadensgator med lite kassar och påsar i händerna. Keep up that girl så blir vi på BG och våra läsare mycket glada! Men för att vi ska bli helt nöjda så ser vi gärna en man i andra handen. Vi unnar verkligen Hanna en man nu. Hon har varit ensam alldeles förlänge. Vi sökte även upp Hannas presstaleskvinna och hon kommenterade Hannas singelliv så här:

"Hanna är mycket nöjd och glad över att vara singel. Hon trivs med livet och just nu så har hon nog inte plats för en annan person i hennes liv. Hon behöver all sin tid just nu till att bara vara sig själv.  Men självklart så planerar hon inte att vara singel hela livet. Alla behöver vi ju någon att dela våra dagar med på åldernshöst."

Så med dessa ord vet vi vad som är aktuellt i Hannas liv just nu, hon själv. Men vi vet inte om vi ska tro på allt det här. Hanna vi har allt sett dig med en hel del män inne i stan om det är dating eller bara oskyldig vänskap återstår artt se. Och om det nu är sant att du vill ta hand om dig själv så kanske det är bättre att hoppa över de kollektiva resorna. Det är stora smittorisker där samt att det svärtar ner ditt glammiga rykte!

Om

Min profilbild

heftstift

förvirrad och studerande. lever i ett mindre kollektiv. längtar efter att känna sig färdig, duktig och tillfreds.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela