heftstift

Lately

Publicerad 2006-08-29 15:37:43 i Allmänt,

Ön som Hanna just nu bosätter, Helgö en av mälaröarna bosätts också av våran mycket stora kändis Agneta Fältskog. Vi på BG har därför en teori om att Hanna och Agneta är mycket goda vänner och att det rent av kanske var Agneta som fick Hanna att köpa anrika Kaggeholmsslott. Men detta, precis som mycket annat är ju bara lösa teorier. En sak som vi säkert vet är att Hanna har setts åka kollektivt. Det är vi mycket chockade över. Om man köper ett slott borde man inte ha privat chaufför då?

Vi har även sett Hanna besöka Stockholm city ett fler tal gånger. där har vi sett henne gå omkring o samtala med vänner och bekanta blandannat på charmiga söder. Men än har vi inte sett henne med någon misstänkt man. Men som det gamla ordspråket lyder: "Den som väntar på ngot gott väntar aldrig för länge". Vi på BG tror med säkerhet att det är någon någongång som kommer dyka upp vid Hannas sida och vi väntar aldrig för länge. Fast lite otåliga börjar vi nog bli snart. Snälla Hanna var inte så hemlig!

NEWS!NEWS!NEWS!

Publicerad 2006-08-24 16:16:47 i Allmänt,

Våran favorit Hanna har nu anlänt till Kaggeholmsslott. Vi vet fortfarande inte den riktiga anledningen till varför hon flyttade dit. Vi tror fortfarande på det där med att hon har någon däruppe hon håller kär. Men än har vi inte sett något bevis på att vår teori kan stämma.

Vad vi med säkerhet kan fastställa är att hon idag var ute på en båtresa i godavännerslag. De besökte vikingabyn Birka. Så det verkar som om Hanna vill lära känna sin nya omgivning bättre. Vem vet hon kanske stannar på slottet för evigt. Eller så kanske hon nöjer sig med att stanna tills hon hittat sig själv, lugnet eller vad det nu kan vara som hon söker! Vi hörs snart igen 

pressmeddelande

Publicerad 2006-08-20 23:21:04 i Allmänt,

Våran hetaste kändis just nu, Hanna, har valt att i ett pressmeddelande gå ut och berätta att hon lämnar den lyxiga idyll som hon nu lever i och flyttar upp mot nordligare breddgrader närmre huvudstaden. Anledningen till detta sägs vara att hon vill finna sig själv och att komma närmre storstadspulsen. Men vi på Breaking Gossip tror att det handlar om en ny kärlek i hennes liv. Enligt pressmeddelandet så har hon köpt anrika Kggeholmsslott och hon väljer att bo där ett år åt gången.
     Vi på BG anser detta vara en nyhet av högt nyhetsvärde. Därför har vi bestämt oss för att följa upp denna nyhet med jämna mellan rum. För när Hanna gör nåt sånt här måste vi bara rapportera om det. Så räkna med att det kommer mer i denna affären.
    

Om

Min profilbild

heftstift

förvirrad och studerande. lever i ett mindre kollektiv. längtar efter att känna sig färdig, duktig och tillfreds.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela