heftstift

Min lyckotimme...

Publicerad 2007-07-17 23:47:14 i Allmänt,

Den senaste timmen har varit pangbra om jag får säga det själv.. Man kan säga att hela kvällen varit mycket bra, men just denna sista timme har mycket bra saker hänt. jag tänker här nere lista grejerna som hänt...

1. Jag får mitt favoritgodis nummer 1 av Julia A. Min kärlek som jag upptäckte för flera årsen, men man kan säga att vi fick en nytändning under min vistelse i Sydafrika. Jag talar givetvis om Skittles..så underbart gott.. i love it!


2. Min kära mobiltelefon försvann i förra veckan därför måste en ny införskaffas snart.. Idag kom jag på att jag ville ha en sonyericsson s500i då jag såg julias nya fina. Gick in på en sida o kolla vad den kostade. för 1990kr kan jag få en sån.. även då jag bestämde att mobilköpet fick vänta lite så kändes det bra att se att jag inte behöver betla mer.


3. Då jag planerar att ge canada ett ärofyllt besök i september så gick jag idag in igen o kollade lite på priser för flygbiljett, för typ 6600kr (samtliga kostnader) så kan jag få resa tur och retur till vancouver via london! det känns riktigt bra!


Nu är det dags att sova för imorgon så är det jobb jobb o jobb 10-19.15

Glad hemköps medarbetare

Om

Min profilbild

heftstift

förvirrad och studerande. lever i ett mindre kollektiv. längtar efter att känna sig färdig, duktig och tillfreds.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela