heftstift

Lately

Publicerad 2006-08-29 15:37:43 i Allmänt,

Ön som Hanna just nu bosätter, Helgö en av mälaröarna bosätts också av våran mycket stora kändis Agneta Fältskog. Vi på BG har därför en teori om att Hanna och Agneta är mycket goda vänner och att det rent av kanske var Agneta som fick Hanna att köpa anrika Kaggeholmsslott. Men detta, precis som mycket annat är ju bara lösa teorier. En sak som vi säkert vet är att Hanna har setts åka kollektivt. Det är vi mycket chockade över. Om man köper ett slott borde man inte ha privat chaufför då?

Vi har även sett Hanna besöka Stockholm city ett fler tal gånger. där har vi sett henne gå omkring o samtala med vänner och bekanta blandannat på charmiga söder. Men än har vi inte sett henne med någon misstänkt man. Men som det gamla ordspråket lyder: "Den som väntar på ngot gott väntar aldrig för länge". Vi på BG tror med säkerhet att det är någon någongång som kommer dyka upp vid Hannas sida och vi väntar aldrig för länge. Fast lite otåliga börjar vi nog bli snart. Snälla Hanna var inte så hemlig!

Kommentarer

Postat av: sara

Publicerad 2006-08-29 17:48:14

jag väntar på lite bilder oxå..

Postat av: maria

Publicerad 2006-08-29 19:14:52

Tack Hanna. Ingen förstår mig!

Postat av: Sara

Publicerad 2006-09-01 14:13:38

Hannie. nu är jag oxå skaffat blogg..

Postat av: Ida

Publicerad 2006-09-02 20:32:51

åh, denna tokcharmiga staden stockholm. och för att inte tala om söder! här nere kan du tänka dig att det finns en viss ung tjej som känner en smula avund på denna Hanna. träffade för övrigt vår sällskapskrets i onsdags, mycket trevligt. om vi eventuellt skulle planera en resa upp till Stockholm, skulle hon då bli glad av att se oss och kanska till och med guida oss till Sthlms motsvarighet till BF? Well, well. we miss you at home. Men önskar att du verkligen har det gott uppe i drömmarnas stad! CHiao Ida

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

heftstift

förvirrad och studerande. lever i ett mindre kollektiv. längtar efter att känna sig färdig, duktig och tillfreds.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela